3 AUGUST 2021 AGENDA

10:30am

Huawei Opening Remarks

Catherine Chen

Catherine Chen

Senior Vice President and Member of the Board of Directors
HUAWEI

Time Icon10 Mins
Location IconSG & HK

10:40am

Singapore Opening Remarks


Kurt Wee

Kurt Wee

President
Association of SME Singapore

Time Icon10 Mins
Location IconSG

Government Opening Remarks

Alfred Sit

Alfred Sit Wing-Hang

Secretary for Innovation and Technology
Government of the Hong Kong Special Administrative Region

Time Icon10 Mins
Location IconHK

10:50am

HUAWEI CLOUD: Innovating to Build a Thriving Startup Ecosystem

Albert Wong

Zhang Ping'an

Senior Vice President of Huawei
CEO of HUAWEI CLOUD BU
President of Huawei Consumer Cloud Service

Time Icon10 Mins
Location IconSG & HK

11:00am

The AI-Ethics Paradox: Where do our Responsibilities Lie?

David De Cremer

David De Cremer

Provost Chair
NUS Business School

Time Icon15 Mins
Location IconSG

Fueling the Growth Momentum of Hong Kong’s Startup Ecosystem

Raymond Wong

Raymond Wong

Head of Investment
HKSTP

Time Icon15 Mins
Location IconHK

11:15am

The SEA Exit Landscape


Jenny Lee

Michael Lints

Partner
Golden Gate Ventures

Time Icon15 Mins
Location IconSG

A tale of two ecosystems: Hong Kong and Singapore as entrepreneurial entrepots

Clay Chandler

Clay Chandler

Asia Executive Editor
Fortune

Time Icon15 Mins
Location IconHK

11:30am

Founder’s Stage

Nextbillion AI Scantist
Time Icon25 Mins
Location IconSG

Founder’s Stage

Care Voice AiDA
Time Icon25 Mins
Location IconHK

11:55am

Panel Discussion: Twin Engines of Asia’s Startup Ecosystem

Edwin Chow

Edwin Chow

Assistant Chief Executive Officer, Innovation & Enterprise
Enterprise SG

Dr Lim Jui

Dr Lim Jui

CEO
SGInnovate

Stephen Phillips

Stephen Phillips

Director-General of Investment Promotion
InvestHK

Time Icon50 Mins
Location IconSG & HK

12:45pm

LUNCH

Location IconSG & HK

2:00pm

Building Sustainable Startup Ecosystem in Asia Pacific

Liu Hong Yun

Jeffery Liu

President for Asia Pacific Region
HUAWEI

Time Icon5 Mins
Location IconSG & HK

2:05pm

Huawei Spark: A Platform for Tomorrow’s Scale-ups

Leo Jiang

Leo Jiang

Chief Digital Officer
HUAWEI CLOUD APAC

Time Icon15 Mins
Location IconSG & HK

2:20pm

Panel Discussion: Founder to Founder – What it takes to become a Unicorn

Better Carro Klook WeLab
Time Icon45 Mins
Location IconSG & HK

3:05pm

The Innovation Journey from the Perspectives of Corporates and Startups

Hsien-Hui Tong

Hsien-Hui Tong

Executive Director - Investments
SGInnovate

Time Icon15 Mins
Location IconSG

Matches made in Heaven or Hell? Mistakes from both sides of Enterprise/Start up “Relationships”

Cat Rüst

Cat Rüst

Global Head, Technology
Standard Chartered Bank

Time Icon15 Mins
Location IconHK

3:20pm

Founder’s Stage

School Bright Innov8tif AI Palette
Time Icon35 Mins
Location IconSG

Founder’s Stage

Crayondata UCARS viAct
Time Icon35 Mins
Location IconHK

3:55pm

TEA BREAK

Location IconSG & HK

4:15pm

Panel Discussion: VC to VC – How to identify the next Unicorn in Asia

C Ventures MindWorks Monkhill sistema
Time Icon45 Mins
Location IconSG & HK

5:00pm

Closing Remarks

Foo Fang Yong

Foo Fang Yong

CEO
HUAWEI International Pte Ltd

Time Icon10 Mins
Location IconSG

Closing Remarks

Yang Zhandi

Yang Zhandi

Managing Director
HUAWEI CLOUD Hong Kong

Time Icon10 Mins
Location IconHK

5:10pm

Business Networking

Location IconSG

Business Networking

Location IconHK